117506 advertenties 4 gebruikers online

Advertentie van de dag

Profielfoto van Jodie1973 Jodie1973 (45)
Geplaatst op: 19-04-2018

Advertentie: Mijn naam is Jodie, ik ben optimistisch en een visionair. Mijn man stierf vorig jaar geheel onverwachts en hij liet me een redelijk bedrag achter. Hierdoor kon ik mijn eigen bedrijf beginnen. Ik wilde graag klein beginnen, maar ik zie het als een succes om te groeien met geweldige mensen om me heen. Lees verder

Nu online gebruikers

Profielfoto van peike

peike (33) uit

Ik ben een stevige blonde meid met lekkere borsten. Mijn borsten en ik zoeken een speelmaatje, ben jij dat? Ik heb een relatie en mijn man en ik hebben met elkaar afgesproken dat we beide dates mogen hebben. We spreken dan een weekendje af en iedereen gaat zijn eigen gang. Op zondagavond komen we dan bij elkaar terug en vertellen elkaar onze belevenissen en dat houdt onze relatie spannend. Kun jij hier mee omgaan en zou je weleens met mijn borsten willen spelen. Laat maar wat lekkers van je horen. Ik ben ingeënt tegen hepatitis B en laten me regelmatig bij de GGD testen op SOA's.

peike heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 18-08-2017

Profielfoto van IssaBella72

IssaBella72 (45) uit

Ik ben goedlachs, optimistisch, humoristisch, sensueel, eerlijk, trouw en altijd bereid een luisterend oor te zijn.

IssaBella72 heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 09-06-2017

Profielfoto van liefdeindebijstand

liefdeindebijstand (43) uit

Ik ben nu tien maanden gescheiden nadat inderdaad sommige zaken ten kostte van ons huwelijk en de kinderen gingen, en dat is het in de meeste gevallen niet waard. Daarom heb ik ook de keus gemaakt alleen met de kinderen verder te gaan en opnieuw te beginnen en tot dusver lukt dat aardig. Helaas ben ik teruggevallen tot de bijstand, vandaar mijn profielnaam :-) NU ben ik nog niet zo lang gescheiden, maar heb het wel achter me kunnen laten en mocht de juiste persoon voorbij komen dan sta ik open voor iets nieuws.

liefdeindebijstand heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 15-08-2017

Profielfoto van Leontine2

Leontine2 (48) uit

Na diverse pogingen om een huwelijk te laten slagen, ben ik nu op zoek naar een leuke date. Ik heb van alles geprobeerd, maar tot op heden zonder enig succes

Leontine2 heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 21-11-2017

Profielfoto van onetimelover

onetimelover (42) uit Flevoland

Ja ik ben het allemaal, losbandig een sloerie een slet een afgelikte boterham :-) Maar ik geniet wel! Beter spijt van dingen die je niet doet dan dingen die je wel doet. H

onetimelover heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 18-08-2017 in de buurt van Swifterbant

Profielfoto van YvetteScheurs

YvetteScheurs (44) uit

Ik vind het altijd zo lastig om wat over mijzelf te vertellen, maar ik geef het maar een shot ;) Sinds kort is het over met mijn verloving, ja die zag hij niet aankomen maar ik wel. Hoe meer we samen waren, hoe meer wij niet bij elkaar pasten. Het kan gebeuren toch. Niet alle relaties gaat over rozen. Ik laat de 'relaties' en het 'zoeken naar die ene liefde' voor nu maar eventjes aan de kant.

YvetteScheurs heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 03-02-2018

Profielfoto van mamahot

mamahot (43) uit

Het is voor mij alweer een flink tijdje geleden dat ik een succesvolle seksdate heb gehad. Ben er dan ook niet zo zeer naar op zoek gegaan maar ben er nu wel weer eens aan toe, een heerlijke lekkere stevige dikke pik in mijn handen..

mamahot heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 28-03-2018

Profielfoto van Latina4Sex

Latina4Sex (36) uit Noord-Brabant

Geboren in argentinie, maar ik woon al vanaf mijn 3de jaar in nederland. Ik ben verzot op sex en heb een lieve wat oudere man die heel goed voor me zorgt. helaas hou ik veel meer van seks dan hij en mag ik met toestemming van elkaar afspreken met andere mannen. dat kan ikniet thuis maar ik kan zonder problemen afspraakjes maken. Een relatie is geen optie. ik ben echt heel gek op mijn man.

Latina4Sex heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 21-02-2018 in de buurt van Etten-Leur

Profielfoto van EenNachtStand

EenNachtStand (28) uit

ik zoek een one night stand... heel simpel

EenNachtStand heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 11-01-2018

Profielfoto van lievelola

lievelola (33) uit

Hé geile mannen van nederland. Ik ben een stoere meid die wel van een uitdaging houdt. Ben ook niet vies van lekkere (spannende) seks. Mijn voorkeuren zijn buitenseks, anaal, oraal, triootje ben ik ook wel voor te vinden en ben nieuwsgierig naar seks met vrouwen. Heb veel seks speeltjes en als jij dat lekker vindt gebruik ik die ook bijjou ;-D

lievelola heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 08-12-2017

Profielfoto van wienanda

wienanda (37) uit

Ik ben op zoek naar meerdere one-night-stands. Heb niets met relaties op dit moment. Lang leve de vrijheid. Wel eerst even kennismaken. Ik ben sinds 4 jaar single en mis de relatie als kiespijn. Ik hou van (puur) natuur, ik ben optimistisch lui aangelegd en heb een hekel aan het huishouden. Wat seks betreft ben ik voor bijna alles wel in. Ook buitenseks vind ik erg spannend. Mijn favoriete standje is on top en ik vind het geil als je me vastbindt.

wienanda heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 17-04-2018

Profielfoto van SaskiaVermeer

SaskiaVermeer (47) uit

Saskia is wel mijn echte naam. Vermeer is gewoon verzonnen, ik ben een grote bewonderaar van zijn werk. (Voor de mensen die hem niet kennen, Johannes Vermeer was een grote bekende schilder) Ik schilder zelf niet, ik heb daar helemaal geen geduld voor, maar als Herman Brood nog leefde, mocht hij mijn naakte lichaam wel schilderen!

SaskiaVermeer heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 05-02-2018

Profielfoto van DressingUp

DressingUp (37) uit

Zou jij wel willen weten?? Ik ga natuurlijk niet alles aan jouw neus hangen, daar moet jij natuurlijk wel wat voor doen!

DressingUp heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 14-12-2017

Profielfoto van TanyaVught

TanyaVught (46) uit

Ten eerste; Fijn, dat je even tijd neemt dit te lezen. Dit is poging nummertje vier op een dating-site. Tot nu toe zijn mijn ervaringen niet heel positief.

TanyaVught heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 21-07-2017

Profielfoto van WashetmaarZomer

WashetmaarZomer (34) uit Noord-Brabant

Ik heb een heerlijke geile zomer vol sex gehad, op vakantie in Bulgarije had ik een sexvriendje ,maar nu het winter is mis ik deze tijd meer dan ooit. Ik woon alleen in Oosterhout Brabant en moet dus altijd maar met mezelf spelen,maar jij wilt daar vast wel verandering in brengen? Ik doe wel alleen safe sex, dat is de enige voorwaarde die ik heb,verder ben ik zeer ruimdenkend en hou van oraal, anaal, kamasutra.

WashetmaarZomer heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 18-08-2017 in de buurt van Oosterhout