117281 advertenties 0 gebruikers online

Advertentie van de dag

Profielfoto van Glazzesz Glazzesz (33)
Geplaatst op: 23-04-2018

Advertentie: Onlangs gescheiden, ja je hebt het goed gelezen. dus ik ben vrij, helemaal geen banden, ook geen kinderen, helemaal vrij, dus ik kan alles doen wat ik wil, wat je ook doet, ik zal open voor je zijn, ik kan heel ondeugend zijn als je me echt goed behandelt. Lees verder

Nu online gebruikers

Profielfoto van -_Carter-_

-_Carter-_ (57) uit Zeeland

Ik zou graag eerlijke mensen ontmoeten. Creatief, oprecht, intelligent, attent en verantwoordelijk. Ik ben een zeer open en positieve vrouw, die liefde en aandacht nodig heeft. Ik heb een zacht karakter en een vriendelijke ziel, in mijn gedachten houd ik alleen aardige en positieve gedachten.

-_Carter-_ heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 23-04-2018 in de buurt van Vrouwenpolder

Profielfoto van Lindseyhey

Lindseyhey (52) uit Drenthe

de man die het beste voor haar is en haalt het beste in haar naar boven. Voordat er aan een toekomstige relatie wordt gedacht, moet een meisje leren zichzelf en het huidige moment lief te hebben, omdat de sleutel tot het vinden van ware liefde zelf liefde is. In een open brief aan mijn toekomstige vriend zou ik graag alle dingen willen vermelden die een relatie maken die waardig kan zijn tot in de eeuwigheid.

Lindseyhey heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 23-04-2018 in de buurt van Zuidveld

Profielfoto van KissImani

KissImani (46) uit

Ik ben dat meisje. Je kent dat wel. Ik vertrouw waarschijnlijk te goed dan voor mijn eigen bestwil goed is. Ik neem snoep van mijn goede vrienden, ik hou van snoepjes en ik geniet van het gezelschap van mijn kat over de meeste mensen.

KissImani heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 23-04-2018

Profielfoto van _CynthiaaXx

_CynthiaaXx (46) uit

Ik ben een temperamentvol meisje, ik ben niet bang om een gesprek met een man te beginnen. Ik ben kalm, verlegen, eenvoudig, gevoelig, heel romantisch, hoe vastberaden ook. Wat ik voorstel bereik ik. Ik ontmoet graag mensen in vele delen van de wereld, dus ik zou graag een goede man ontmoeten.

_CynthiaaXx heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 23-04-2018

Profielfoto van mrsLily

mrsLily (52) uit

Relaties zijn erop gericht om het "geluksquotiënt" in ons leven te vergroten. De eerste relatie is speciaal voor iedereen - de verwachtingen, aspiraties, dromen, fantasieën, fouten, meer misverstanden, etc. Het vertelt ons echter wie we zijn en wat we praktisch van een relatie verwachten. Bovendien maakt een break-up ons sterker.

mrsLily heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 23-04-2018

Profielfoto van Johan-x-na

Johan-x-na (46) uit Limburg

Ik ben zorgzaam, ik ben altijd gelukkig in mijn leven tot nu toe ben ik gelukkig. Ik heb een grote compassie ontwikkeld voor andere mensen en ben altijd bereid om mensen te helpen wanneer ik kan. Ik hou van slimme mensen. Ik ben mooi en erg charismatisch. Ik kan ruimdenkend zijn, maar alleen achter gesloten deuren, met mijn geliefde man.

Johan-x-na heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 23-04-2018 in de buurt van Peer

Profielfoto van LenaC

LenaC (53) uit

Ik val in een depressieve inzinking en zeg dingen die niet eens logisch zijn. Soms denk ik dat ik iedereen irriteer en dat iedereen me haat, zelfs jij. Raak niet gefrustreerd alsjeblieft. Haal me alsjeblieft op, help me beseffen hoe verkeerd ik ben. Als dat betekent dat ik gedurende 12 uur in bed moet liggen terwijl ik stil naar Netflix kijk, doe het dan alsjeblieft.

LenaC heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 23-04-2018

Profielfoto van _-Kaliyah-_

_-Kaliyah-_ (46) uit Limburg

Ik ben een liefhebbend, grappig, intelligent meisje dat graag de geest opent voor elk onderwerp waarover je het kunt hebben. Ik heb daar geen probleem mee. Ik hou van dieren omdat ik denk dat ze een heel belangrijk onderdeel zijn van de plaats waar we wonen. Ik blijf altijd in goede conditie Ik ga naar de sportschool Ik probeer heel vaak te sporten en leid een heel gezond leven. Ik hou van dansen Ik hou ook van rennen en lachen.

_-Kaliyah-_ heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 09-05-2018 in de buurt van Meijel

Profielfoto van __Jessa__x

__Jessa__x (55) uit Zuid-Holland

Ik ben romantisch, hou van romantische films, verhalen en ik wil dat mijn Prins op een dag komt en me meeneemt naar zijn koninkrijk. Ik probeer elke dag van mijn leven als de meest fantastische te maken.

__Jessa__x heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 23-04-2018 in de buurt van Naaldwijk

Profielfoto van Hayley_xx

Hayley_xx (51) uit Noord-Holland

Ik vind het leuk om iedereen mijn beste vriend te noemen. Ik kan me gemakkelijk openstellen voor mensen en ze vervolgens volledig buitensluiten. Ik moet comfortabel zijn met jou. Laat me gek zijn. Lach om mijn grappen.

Hayley_xx heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 23-04-2018 in de buurt van Bentveld

1/25