105715 advertenties 4 gebruikers online

Advertentie van de dag

Profielfoto van knuffeleva knuffeleva (28)
Geplaatst op: 10-12-2017

Advertentie: Ben jij een geduldige man die het wel ziet zitten om een band op te bouwen met een stoere dame, klim dan snel in je pen om mij een bericht te sturen. Wie weet klim ik dan wel ergens bij jou in. Lees verder

Nu online gebruikers

Profielfoto van voorivy

voorivy (28) uit

Mijn partner en ik hebben op seksgebied hele andere ideeën, hij houdt een beetje van de standaard dingen maar ik wil wel eens wat anders doen. Hier zoek ik een geschikte man met wie ik op een discrete manier kan afspreken.

voorivy heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 10-12-2017

Profielfoto van jajulie

jajulie (26) uit

De enige man in mijn leven op dit moment is mijn hond, maar ja daar heb ik eigenlijk niet zoveel aan haha. Ik zou graag eens afspreken met een leuke man voor een stout afspraakje.

jajulie heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 10-12-2017

Profielfoto van Lindseyhotste

Lindseyhotste (32) uit

Een aantal jaar geleden kon ik het me niet voorstellen dat ik ooit mezelf ging inschrijven op een site als deze. Ik heb heel slechte ervaringen met mannen die ik in het café tegen kwam. Als startende ondernemer kom je nog wel eens wat tegen en heb dan ook met meerder mannen iets gehad, helaas niet voor lange tijd. Het gaat mij puur om de sekslust om die regelmatig te kunnen voeden.

Lindseyhotste heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 10-12-2017

Profielfoto van Chantaltje86

Chantaltje86 (31) uit

Ik laat jou mijn gaatje verwennen. Ik heb het nog nooit meegemaakt en ik verlang er nu al een tijdje naar. Ik ben een behoorlijk geil stuk en heb al redelijk wat ervaring maar op het gebied van anale seks ben ik dus nog een groentje. Ik word helemaal nat als ik naar porno kijk en ik zie dat er een man aan het kontgaatje van zo een hete slet gaat likken. Ik wil mij gewoon ook is zo een hete slet voelen. En hoop erna ook je pik erin te mogen ontvangen.

Chantaltje86 heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 10-12-2017

Profielfoto van Lieveclaire1994

Lieveclaire1994 (23) uit

Hoi hoi ik ben Claire ik ben een jonge meid die seks heeft ontdekt. Ik vind het heerlijk om aan aan harde pik te zuigen, tot je mijn mond helemaal vol spuit en ik jouw warme zaad mag doorslikken.

Lieveclaire1994 heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 10-12-2017

Profielfoto van xRachellex

xRachellex (33) uit

Ik ben het zat om alleen te zijn. Zo alleen in een donker huis thuiskomen, niemand die op je wacht of niemand op wie ik zelf kan wachten. Daar wil ik graag verandering in brengen. Samen gezellig de avonden door brengen, en de intimiteit delen samen.

xRachellex heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 10-12-2017

Profielfoto van Stoeipoessie

Stoeipoessie (32) uit Gelderland

Superleuke spontane meid wil eigenlijk gewoon een lekker maatje vinden om zo nu en dan seks mee te hebben. Me niet binden maar wel voor de fijnste seks gaan. Heb jij daar zin in?

Stoeipoessie heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 10-12-2017 in de buurt van Nijbroek

Profielfoto van knuffeleva

knuffeleva (28) uit Gelderland

Ben jij een geduldige man die het wel ziet zitten om een band op te bouwen met een stoere dame, klim dan snel in je pen om mij een bericht te sturen. Wie weet klim ik dan wel ergens bij jou in.

knuffeleva heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 10-12-2017 in de buurt van Leur

Profielfoto van el12

el12 (34) uit

Kijk ik heb een heerlijke baan waarbij mijn doel is om opdrachtgevers inzicht te verschaffen in hun eigen data en externe data, om zo processen te verbeteren. Dat doe ik allemaal terwijl ik Gilles de la Tourette heb.

el12 heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 11-12-2017

Profielfoto van Esmee0901

Esmee0901 (25) uit Noord-Brabant

Prettig gestoord vrouwtje heeft zin om helemaal gek te doen. Ik zou zo een nieuw wild avontuur instappen zonder ook maar 1 of 2 keer na te denken. Het gevoel van verlangen en intimiteit maakt mij van binnen al zo blij dat ik mijn mooiste beha uit de kast pak ;)

Esmee0901 heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 10-12-2017 in de buurt van Vorstenbosch

1/25