103966 advertenties 5 gebruikers online

Advertentie van de dag

Profielfoto van Fatiima Fatiima (30)
Geplaatst op: 20-10-2017

Advertentie: Mijn hele leven woon ik hier al en ben ook absoluut niet van plan om te verhuizen naar het land waar mijn ouders en grootouders zijn geboren. Tot nu toe heb ik me altijd netjes gedragen volgens hun regels, ben zelfs getrouwd geweest met de man die zij voor mij hadden uitgekozen. Nu kies ik voor mezelf en wil ik mijn eigen gang gaan. Ze moeten me niks meer voorschrijven, luisteren doe ik toch niet meer. Luisteren wel maar het uitvoeren dus niet. Gedwongen liefde kan nooit werken maar liefde heeft wel iedereen nodig. Lees verder

Nu online gebruikers

Profielfoto van Fatiima

Fatiima (30) uit

Mijn hele leven woon ik hier al en ben ook absoluut niet van plan om te verhuizen naar het land waar mijn ouders en grootouders zijn geboren. Tot nu toe heb ik me altijd netjes gedragen volgens hun regels, ben zelfs getrouwd geweest met de man die zij voor mij hadden uitgekozen. Nu kies ik voor mezelf en wil ik mijn eigen gang gaan. Ze moeten me niks meer voorschrijven, luisteren doe ik toch niet meer. Luisteren wel maar het uitvoeren dus niet. Gedwongen liefde kan nooit werken maar liefde heeft wel iedereen nodig.

Fatiima heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 20-10-2017

Profielfoto van Britteke

Britteke (27) uit

Mijn vaste seksmaatje is op wereldreis! Balen! Maar goed er zit genoeg vis in de zee zeggen ze toch? Opzoek naar een nieuw slachtoffer haha! Regelmatig seks, bij jou of mij? Mijn borsten zijn mijn twee pronkstukken en mijn tepels zijn erg gevoelig. Ik hou niet van extreme seks al is soft sm wel lekker op zijn tijd!

Britteke heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 20-10-2017

Profielfoto van Sjiska

Sjiska (34) uit

Veel goede seks en veel genieten, ik kan me geen beter idee voorstellen. Als ik goede seks heb dan verlang ik naar meer. Daarom wil ik een fijn seksmaatje voor vaker om zo keer op keer lekker los te gaan. Is dat ook een fijn idee?

Sjiska heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 20-10-2017

Profielfoto van soooconfused

soooconfused (28) uit

Ze zeggen wel ééns; Blondes have more fun, maar dat zeggen alleen de mannen die nog nooit met mij seks hebben gehad! Ik ben lekker ervaren en ik zou dolgraag weer ééns lekkere seks willen hebben met een man die ik helemaal niet ken! Ik wil jouw snoepje van de week zijn en dan het liefst elke dag van de week!!

soooconfused heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 20-10-2017

Profielfoto van Exxpertzz

Exxpertzz (36) uit

Voor mijn werk heb ik al heel de wereld overgevlogen en ben ik op de mooiste plekken geweest, maar de jaren beginnen bij mij nu toch ook wel te tellen en mijn biologische klok staat ook niet stil.

Exxpertzz heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 20-10-2017

Profielfoto van Paffje

Paffje (42) uit

Een leuke seksrelatie is voor mij meer dan welkom, ik zou het super fijn vinden om een mooie seksrelatie op te bouwen en vooral doen waar we ons fijn bij voelen. Wat het ook mag zijn! Een zoen en een flirt en zo gaan we verder?

Paffje heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 20-10-2017

Profielfoto van Luffie

Luffie (44) uit

Scheiden is een naar iets helaas heb ik dat aan de lijve ondervonden. Eindelijk begin ik mijn weg een beetje te vinden en de kinderen ook ik heb er 2 hopelijk is dit geen bezwaar. Werk heeft me goed opgevangen en mijn familie heeft me gesteund had niet geweten hoor wat te doen zonder hun hulp. Met hun steun ben ik nu weer vol vertrouwen in de hoop dat ik opnieuw geraakt word, gevonden word door de liefde. Snap je me?

Luffie heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 20-10-2017

Profielfoto van Melia

Melia (74) uit

Ik wil graag weer een leuke man om mij heen, ik heb al tijden geen man meer om mij heen gehad. En wil eigenlijk ook niet alleen blijven dus zoek ik fijn gezelschap. Ben jij op zoek naar het zelfde?

Melia heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 20-10-2017

Profielfoto van Mopske1952

Mopske1952 (65) uit

Gezelligheid staat voorop en daar kan ik met mijn hondje wel voor zorgen. Bij ons ga je qua gezelligheid niets tekort komen. Het gaat juist een groot feest worden en dat is heerlijk. Doen we het er voor samen?

Mopske1952 heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 20-10-2017

Profielfoto van Lilise

Lilise (40) uit

Ik ben een dame die het ondertussen al redelijk goed gewent is om alleen door het leven te gaan, maar als het nu even anders zou kunnen dan zou ik wat minder snel op mijn paard willen zitten en me meer open stellen voor de dingen die er wel toe doen. Ik wil graag leuke dingen, die ik heb laten vallen weer opnieuw kunnen doen. Het ontbreekt mij nu vooral aan aangenaam gezelschap om mij hierin te steunen.

Lilise heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 20-10-2017

1/25