105716 advertenties 4 gebruikers online

Advertentie van de dag

Profielfoto van knuffeleva knuffeleva (28)
Geplaatst op: 10-12-2017

Advertentie: Ben jij een geduldige man die het wel ziet zitten om een band op te bouwen met een stoere dame, klim dan snel in je pen om mij een bericht te sturen. Wie weet klim ik dan wel ergens bij jou in. Lees verder

Nu online gebruikers

Profielfoto van Roomkaasje

Roomkaasje (29) uit

Voor mijn werk ben ik veel op pad, en ik wil een man die ook hard werkt. Dat het daarin niet scheef groeit, want dat is in het verleden nog al eens gebleken. Ik ben lief, maar het ook een ongeduldig kantje ; )

Roomkaasje heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 11-12-2017

Profielfoto van Yeahrightyes

Yeahrightyes (43) uit Antwerpen

ik lig in bed en jij bent bij mij, langzaam worden we naar elkaar toe getrokken en beginnen we te zoenen, Heerlijk smaakt jou tong en ik merk dat ik opgewonden raak. We zoenen passievol en je handen gaan hun weg zoeken over mijn borsten, je voelt mijn harde tepels door de stof van mijn blouse. Ik kreun, vraag je om niet te stoppen. Je lacht en gaat ondeugend door.... dan ineens gaat die klote wekker en ben ik wakker. Ik kijk om me heen lig alleen in bed en weet weer dat er niemand is war ik die goede sex mee kan hebben.

Yeahrightyes heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 11-12-2017 in de buurt van Antwerpen

Profielfoto van Littlesurabaya

Littlesurabaya (61) uit

Hallo mannen, ik ben van Aziatische afkomst. Mijn man heeft mij verlaten voor een jongere meid. Daar ben ik erg verdrietig om geweest. Maar goed dit ligt volledig achter mij. En ik stel mij weer open om nieuwe mensen te leren kennen. Wie weet ben jij wel die persoon?

Littlesurabaya heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 11-12-2017

Profielfoto van Kruimeltjesdief

Kruimeltjesdief (52) uit

Hey wat leuk hier. Nu maar kijken of ik kan vinden waar ik echt naar verlang. Ik ben een ondeugende single vrouw die hier puur op zoek is naar seks met een ondeugende man. Denk jij dat je mij kan verwennen?

Kruimeltjesdief heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 11-12-2017