103966 advertenties 5 gebruikers online

Advertentie van de dag

Profielfoto van Fatiima Fatiima (30)
Geplaatst op: 20-10-2017

Advertentie: Mijn hele leven woon ik hier al en ben ook absoluut niet van plan om te verhuizen naar het land waar mijn ouders en grootouders zijn geboren. Tot nu toe heb ik me altijd netjes gedragen volgens hun regels, ben zelfs getrouwd geweest met de man die zij voor mij hadden uitgekozen. Nu kies ik voor mezelf en wil ik mijn eigen gang gaan. Ze moeten me niks meer voorschrijven, luisteren doe ik toch niet meer. Luisteren wel maar het uitvoeren dus niet. Gedwongen liefde kan nooit werken maar liefde heeft wel iedereen nodig. Lees verder

Nu online gebruikers

Profielfoto van Lia19530816

Lia19530816 (64) uit Noord-Brabant

Ik heb net weer een nieuw speeltje gekocht en moet die dan meteen uitproberen, ik lag lekker te soppen en kwam trillend klaar, eigenlijk wil ik helemaal geen speeltje. Ik wil een man en dan niet voor een gewone relatie , maar voor een seksrelatie. Ik wil meerdere keren seks, en niet eenmalig!

Lia19530816 heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 20-10-2017 in de buurt van 's-Hertogenbosch

Profielfoto van Valerie85

Valerie85 (32) uit

Dat is best lastig. Ik ben een sportieve dame, altijd aan het lachen, ik heb een hele hoop leuke hobby's zoals, sporten, modellenwerk (amateur) en ik ga zo nu en dan op stap met de meiden om even uit ons dak te gaan. Het enige dat ik in mijn leven mis is een leuke man aan mijn zijde en die zoek ik hier!

Valerie85 heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 20-10-2017

Profielfoto van Enjoyce

Enjoyce (28) uit

Spacey, dancing, enjoying, crazy!!!! ja, zo zou je me wel kunnen omschrijven!!!! Hou van lekker gek doen, lekker chillen, zon zee en strand en de hele mikmak. en jongens, jaaaa de jongens :p

Enjoyce heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 20-10-2017

Profielfoto van Margogo

Margogo (58) uit Antwerpen

getrouwd met een man die, na de zoveelste keer seks afwees met mij, vertelde dat hij homofiele gevoelens heeft. Tja, dat dan toch wel even een klap in je gezicht, maar verklaard soms wel een hoop dingen binnen in je relatie. Aan de ene kant verdrietig, maar aan de andere kant...hij schijnt er jaren mee gelopen te hebben en ik ben toch wel blij voor hem dat hij uit de kast is gekomen. Maar wat dat nu voor mij betekend? Ik hoef mij nu niet druk te maken over mijn zelfvertrouwen, want daar is blijkbaar helemaal niks mis mee. Alleen mijn seksleven is nu definitief tot een eind gekomen met mijn huwelijk. En hoewel wij nu wel werken naar een scheiding toe, wil ik in de tussentijd wel mijn eigen intieme avontuurtjes blijven behouden. Dit leek mij de geschikte plek om die te vinden!

Margogo heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 20-10-2017 in de buurt van Turnhout