104716 advertenties 13 gebruikers online

Advertentie van de dag

Profielfoto van Gotsi Gotsi (22)
Geplaatst op: 20-11-2017

Advertentie: Mijn maatje en ik, wij vinden het tijd dat er ook een leuke man op mijn pad komt om samen leuke dingen mee te doen. Mijn hond volgt me overal waar ik ben maar een leuke jongen is zo welkom. Heb je zin om mij te leren kennen? Lees verder

Nu online gebruikers

Profielfoto van Yompalya

Yompalya (54) uit

Nou wat ik over mezelf wil vertellen is niet zo moelijk want ik ben gewoon een gezellige tante bij wie altijd de deur openstaat voor iedereen!

Yompalya heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 20-11-2017

Profielfoto van angelaaa

angelaaa (52) uit

Wie ben ik? Wat een en goeie vraag ;-) Het antwoord is helaas wat lastiger. Soms denk ik mezelf wel aardig te kennen, maar toch kom ik steeds weer voor verrassingen te staan. Aan de ene kant vervelend maar ach, ik hou van verrassingen hihihi.. dus kom maar op! Een aantal dingen zijn me inmiddels wel duidelijk. Ik sta positief in het leven, maar merk dat het soms makkelijker is om samen beslissingen te nemen. Ik ben erg geïnteresseerd in mensen en vind sociale contacten heel belangrijk. Ik zit altijd vol ideeën, maar de tijd ontbreekt vaak om ze uit te voeren. Mijn twee kinderen (tieners) houden mij lekker bezig, hoewel ze natuurlijk steeds meer hun eigen gang gaan. Ook vullen mijn werk en de nodige studies een groot deel van mijn week. Daarnaast wil ik nog van alles ondernemen en heb (veel te veel) plannen om de uurtjes die ik soms over heb nog mee te vullen.

angelaaa heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 20-11-2017

Profielfoto van Secretaresse1

Secretaresse1 (32) uit

Hoi ik ben Marieke een leuke secretaresse met leuke collega's en een grote vriendenkring, alleen zit daar jammer genoeg niet mijn grote liefde tussen en nu vinden mijn collega's dat ik actief op zoek moet gaan en staan dan ook achter mij om te kijken of ik wel echt een profiel aan het maken ben van mezelf.

Secretaresse1 heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 20-11-2017

Profielfoto van FrederiqueFre

FrederiqueFre (39) uit

Hier een knappe slanke den met mooie bruine ogen en bruine haren. Ik ben een denkende doener die houdt van gezelligheid en ben graag onder de mensen . Ik ben graag bij mijn vrienden/vriendinnen en familie. Ben sportief, doe graag aan hardlopen en ben een echt buitenmens. Ik geniet van de natuur en de buitenlucht. Ben je nieuwsgierig geworden? Of gewoon benieuwd? Laat dan een leuk berichtje voor me achter.

FrederiqueFre heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 20-11-2017

Profielfoto van Armommeheen

Armommeheen (52) uit

tja wat kan ik vertellen over mezelf ? Denk dat je dat maar moet ervaren.dus mail mij en je krijgt meer over mij de horen ;)

Armommeheen heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 20-11-2017

Profielfoto van MinnaarWens

MinnaarWens (64) uit

Zo, de kinderen zijn de deur uit en nu is het mijn tijd om verwend te worden.

MinnaarWens heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 20-11-2017

Profielfoto van sooooonaughty

sooooonaughty (29) uit

Yoh mannen! Hier ben ik dan. Jullie Assepoester haha. Hou je van een ondeugende meid dan zit je met mij helemaal goed. Jaloerse types hebben dan ook niets bij mij te zoeken. Ik draai er mijn hand niet voor om om in een discotheek of tijdens een dancefeest schaars gekleed het podium te betreden en mijn ding te doen. Ik geil op de aandacht.

sooooonaughty heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 20-11-2017

Profielfoto van CeesJuh

CeesJuh (34) uit

Nou hallo iedereen, welkom op mijn pagina! Ik werk voor een online accountant bureau in het centrum. Gelukkig, vrolijk en nog single... Graag zou ik wel wat liefde willen ontdekken, gezellig uitgaan, hand in hand wandelen, samen naar de bioscoop...

CeesJuh heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 20-11-2017

Profielfoto van Eefje82

Eefje82 (35) uit

Ik ben opzoek naar serieus contact. Het is niet dat ik absoluut geen leuke dingen in gedachten heb. Maar ik wil graag iets wat langer gaat blijven en als het even kan een leuke relatie er aan over houden. Ik ben niet lelijk dat weet ik. En ik ben ook wel erg gezellig in de omgang. Daar heb ik nooit klachten over gehad maar dat zul je toch zelf uit moeten vinden.

Eefje82 heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 20-11-2017

Profielfoto van bijlmervrouw

bijlmervrouw (44) uit

Ze zeggen dat ik gek ben, als ze dat van jou ook zeggen, ben je misschien wel iets voor mij. Dit is een grapje maar ook weer niet. Ik hou wel van mafkezen, als ze maar niet 'prettig gestoord' zijn......

bijlmervrouw heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 20-11-2017

1/25

The Right Link B.V

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

DatingPrikbord.nl © 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.