117281 advertenties 0 gebruikers online

Advertentie van de dag

Profielfoto van Glazzesz Glazzesz (33)
Geplaatst op: 23-04-2018

Advertentie: Onlangs gescheiden, ja je hebt het goed gelezen. dus ik ben vrij, helemaal geen banden, ook geen kinderen, helemaal vrij, dus ik kan alles doen wat ik wil, wat je ook doet, ik zal open voor je zijn, ik kan heel ondeugend zijn als je me echt goed behandelt. Lees verder

Nu online gebruikers

Profielfoto van Jansien

Jansien (40) uit

Ik hou van plezier en vriendelijke mensen met het hart op de rechte plaats en ik ben opzoek naar een lieve, romantische man met wie ik veel leuke dingen zou kunnen doen. Iemand die verdraagzaam en sociaal is, die openstaat voor nieuwe dingen, humoristisch en positief is ingesteld.

Jansien heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 15-05-2018

Profielfoto van postivevibes

postivevibes (48) uit

Soms doe je impulsief dingen en krijg je achteraf spijt, sta daarom echt even stil of je dit wel echt zou willen. Ik doe het namelijk al een tijdje en het bevalt me zeker heel goed. Ik heb geen sex met mijn man maar enkel met anderen. Wel een vaste tijd met een vast persoon. Hoelang hangt van jou af.

postivevibes heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 15-05-2018

Profielfoto van swingershier

swingershier (44) uit

We doen alles samen dus ook dat zijn we zeker van plan samen te gaan doen. Wij zoeken swingers. Die net als ons hun leven daar helemaal op ingesteld hebben. Graag wisselen we geile ervaringen uit en natuurlijk doen we het ook graag met jullie. Anaal enkel in overleg.

swingershier heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 15-05-2018

Profielfoto van Ziporra

Ziporra (62) uit Antwerpen

Ik ben weduwe met zeer jonge uitstraling, slank, blond, spontaan,dynamisch, elegant. Ik hou van reizen, cultuur, muziek (klassiek), koken, lezen en vooral gezelligheid. Ik heb een goed gevoel voor humor en lach graag en maak graag lange wandelingen.

Ziporra heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 15-05-2018 in de buurt van Turnhout

Profielfoto van lisan00

lisan00 (58) uit

Met mijn 56 jaar ben ik nog steeds een echte vamp. Nooit getrouwd geweest en daardoor altijd de mogelijkheid gehad om vele leuke mannen te ontmoeten in mijn leven. Vastigheid is niks voor mij en dat zal het ook nooit worden. Daar voor hou ik veel te veel van het grote spel der verleidingen.

lisan00 heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 15-05-2018

Profielfoto van Leann1991

Leann1991 (26) uit Het Brussels Hoofdst

Kan ik gewoon iemand hier vragen die vrijgezel is en geen verplichtingen heeft om mijn fuckbudy voor een korte tijd te zijn? We kunnen het doen als ik niet aan het werk ben,

Leann1991 heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 15-05-2018 in de buurt van Anderlecht

Profielfoto van YaraLem

YaraLem (26) uit Noord-Holland

Voel jij je een beetje schuldig over jouw fantasieën tijdens de seks? Bij mij is dat niet nodig, want ik ben geen haar beter en eigenlijk net zo erg. Het brengt je juist in een opwindende stemming. Om onze fantasie nog meer te prikkelen kijken wij naar een erotische film. Ik zou graag van onze neukpartij een film willen maken, kan ik je daartoe verleiden?

YaraLem heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 15-05-2018 in de buurt van Haarlem

Profielfoto van celtje

celtje (53) uit Antwerpen

Ik ben gescheiden en werk daarnaast nog eens heel laat door in de avond. Dan zijn mensen uit mijn vriendenkring al lang naar bed helaas. Terwijl ik nog harstikke wakker ben en best wel een borrel ergens wil doen in een cafeetje

celtje heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 15-05-2018 in de buurt van Sint-Amands

Profielfoto van EyesWideOpen

EyesWideOpen (29) uit

Ik ben niet bepaald preuts, en ik kom dan ook snel to the point! Ik wil gewoon lekker geneukt worden. Geen gedoe er omheen, geen gigantisch voorspel en geknuffel...ik wil een pik in mijn kut, is dat nou teveel gevraagd???

EyesWideOpen heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 15-05-2018

Profielfoto van MckennaSweet

MckennaSweet (28) uit Zeeland

Eindelijk gun ik mezelf eens een lekker seksmaatje die ook denkt aan een lekkere sekspartij, ik ben daar namelijk echt wel hard aan toe. Ik wil die seks en daar van genieten. Eindeloos, dus als het even mee zit dan doen we het ook voor vaker.

MckennaSweet heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 15-05-2018 in de buurt van Retranchement

1/25

The Right Link B.V

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

DatingPrikbord.nl © 2010 - 2018 Alle rechten voorbehouden.