117765 advertenties 4 gebruikers online

Advertentie van de dag

Profielfoto van Nata0 Nata0 (24)
Geplaatst op: 21-04-2018

Advertentie: Ik ben een heel romantisch meisje. Ik wil een man vinden die me het gelukkigste meisje van de hele wereld kan maken. Ik zal genoeg liefde en zorg hebben. En natuurlijk vertrouwen. Ik geloof dat het mogelijk is. Dus ik zoek je! Lees verder

Nu online gebruikers

Profielfoto van HakunaMatatta

HakunaMatatta (48) uit Noord-Holland

Hoi ben Amélie uit Beverwijk, ik ben een vrouw die nogal wisselvallig is het ene moment ben ik vrolijk met mijn werk bezig en het andere moment haat ik me werk. De ene keer lig ik te bakken in de zon weken achter elkaar en de andere keer heb ik aan 10 parasols nog niet genoeg. En soms kook ik de sterren van de hemel en zet ik een culinair hoogstandje op tafel en de andere keer wordt het de friettent omdat ik alles aan laat branden of gewoon iets gemaakt heb wat niet te narsen valt. Kortom ik ben een vrouw met een gebruiksaanwijzing waar niemand wijs uit kan, ikzelf dus ook niet.

HakunaMatatta heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 22-04-2018 in de buurt van Beverwijk

Profielfoto van Yokyana

Yokyana (24) uit Luxemburg

k ben single en klaar om dat te veranderen. Ik ben een ambitieuze carrièrevrouw met een hart. Ik kan bij je zijn als je klaar bent om een gek meisje zoals ik aan te pakken. Ik ben het meest bekend met mijn glimlach en sexy lichaam, maar ik ben liever met iemand die dominanter kan zijn dan ik.

Yokyana heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 22-04-2018 in de buurt van Hampteau

Profielfoto van Janeric

Janeric (44) uit

Hallo, ik ben Jane! Op zoek naar losse seks, mijn partner is weg en niet hier, dus ik ben op zoek naar iets dat me kan vermaken terwijl hij er nog niet is! Ik hoop dat ik discreet met je zal zijn, dus laten we dit vertrouwelijk houden.

Janeric heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 22-04-2018

Profielfoto van Duivelindoosje

Duivelindoosje (30) uit

Ik ben geen stilzitter, heb ik zelfs een hekel aan al ik eens een uurtje niks te doen zou hebben. Vervelen is een woord wat ik niet ken en ik wil het ook nog een hele lange tijd niet leren kennen. Ik ben eigenlijk altijd vrolijk en je zult me zelden betrappen met een slecht humeur. Ik hou van de natuur en de buitenlucht.

Duivelindoosje heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 22-04-2018

Profielfoto van DaisyDiana

DaisyDiana (26) uit

Ik hou van flirten, verleiden en verleid worden. Speels, los en uitdagend, geen verplichtingen of verbintenissen. Elk ons eigen leven dus. Alles wel op een respectvolle manier. Ik kan discreet zijn.

DaisyDiana heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 22-04-2018

Profielfoto van Buffyboobs

Buffyboobs (35) uit

Wat denk jij van een lekkere gevulde vrouw met stevige borsten. Weet jij wel hoe lekker het is om twee handen vol te hebben, om wat houvast te hebben en met je gezicht weg te duiken tussen mijn girls. Zal ik je ermee om je oren slaan of kneed jij liever mijn tepels zodat ik het uit kreun en vraag om meer?

Buffyboobs heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 22-04-2018

Profielfoto van Daargaanwe

Daargaanwe (51) uit Zuid-Holland

Na een verbroken relatie hoop ik weer een leuke, slanke jongensachtige man tegen te komen. Ik ben een enthousiaste, zelfbewuste vrouw met een hoog knuffelgehalte.

Daargaanwe heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 22-04-2018 in de buurt van Wassenaar

Profielfoto van Happy-Carissa

Happy-Carissa (24) uit Zuid-Holland

Ik vind dat ik er wel lekker uitzie, maar wat anderen hierover denken dat weet ik natuurlijk niet. Het heeft me wel wat centjes gekost maar gelukkig is mijn vader wel goed voorzien van een aantal euro's. Die heeft mij gelukkig wel wat kunnen toesteken. Maar dat is nu niet waar ik voor naar hier kom. Ik hoop hier wel wat reactie te krijgen op mijn berichtje hier dus mannen, stel me nu niet teleur! ;-)

Happy-Carissa heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 22-04-2018 in de buurt van Dalem

Profielfoto van Mollieh

Mollieh (28) uit Gelderland

Ik ben dol op het lezen van boeken, ik zie elke dag veel koppels voorbij komen en ik vraag me dan af hoe het voelt om een ​​vriend te hebben, ik heb er nooit een gehad, ik ben altijd eerlijk en ook erg verlegen.

Mollieh heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 22-04-2018 in de buurt van Hoenderloo

Profielfoto van Love_Lace

Love_Lace (55) uit Noord-Brabant

Wie van jullie lekkere mannen houdt er van een vrouw die graag nylon en kant draagt? Mij geeft dat zelf een heel sexy gevoel als ik dat aanheb en vind het heerlijk om die stoffen op mijn zijdezachte huid te voelen.

Love_Lace heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 22-04-2018 in de buurt van Willemstad

1/25

The Right Link B.V

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

DatingPrikbord.nl © 2010 - 2018 Alle rechten voorbehouden.