103235 advertenties 4 gebruikers online

Advertentie van de dag

Profielfoto van jol104 jol104 (43)
Geplaatst op: 22-09-2017

Advertentie: Op advies van mijn zus ben ik nu dus hier, zuchtttt, wat moet ik hier nu neerpennen? Gescheiden, 2 kids, en kan af en toe wel een arm om me heen gebruiken. Dit lijkt me niet echt een verhaal waar een aardige vent op zit te wachten. Maar als je me nu de kans geeft om het je face to face uit de doeken te doen, dat is toch veel makkelijker? Lees verder

Nu online gebruikers

Profielfoto van Nieuwsgierigik

Nieuwsgierigik (80) uit Groningen

Te fris en fruitig om de dagen alleen door te brengen. Dat is hoe ik mij voel. Door mijn dochters heb ik mij overlaten halen en ik ben erg benieuwd of ik hier die ene leuke vriend kan vinden. Ik ben heel lief en zorgzaam

Nieuwsgierigik heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 22-09-2017 in de buurt van Noordwijk

Profielfoto van 2Futuristisch

2Futuristisch (28) uit Noord-Holland

Laten we eerlijk blijven... ik ben het geloof in liefde wat verloren. Misschien doordat ik al vaak bedrogen ben en dus ben ik nu niet meer op zoek naar een relatie maar ik wil wel een jongen in mijn leven waar ik wat leuks mee kan beleven zonder gebonden te zijn. Wat dat leuks is dat vissen we samen wel uit, toch? ;-) Ik ben een beetje van alle markten thuis laat ons zeggen.

2Futuristisch heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 22-09-2017 in de buurt van Medemblik

Profielfoto van Sjennaatje

Sjennaatje (29) uit

Wanneer ik aan gereden kom, dan zitten de meeste mensen te kijken. Ik kom namelijk met de motor en voor zo'n kleine iele meid vinden mensen dat nog al een attractie. Ik ben gewoon gek op motoren en mag dan ook graag de hele dag gaan toeren. Zit al bij een club daar voor, en zoek nu een maatje die mee wil of die zin heeft om hele andere dingen met mij te doen. Er zijn nog zo veel andere leuke mogelijkheden, eten, karten, bios of samen lekker niksen. Jij zegt het maar.

Sjennaatje heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 22-09-2017

Profielfoto van only_heaven

only_heaven (23) uit Antwerpen

Ik ben single en besteed veel tijd aan mijn studie, mijn vriendinnen hebben allemaal een vriendje en komen niks te kort. Ik zit niet te wachten op een relatie maar gewoon een spannende tijd samen kan toch ook leuk zijn.

only_heaven heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 22-09-2017 in de buurt van Herenthout

Profielfoto van Freebirdie

Freebirdie (26) uit

Ik voel mij nu zo vrij als een vogel en kan er maar niet genoeg van hebben! Ik heb geen zin om mij te moeten verantwoorden aan een vriendje en wil gewoon plezier maken! Misschien wel met jou, tenminste als jij daar zin in hebt? ;)

Freebirdie heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 22-09-2017

Profielfoto van Synneva

Synneva (39) uit Zuid-Holland

Hallo heren, ik heb niet echt veel ervaring met dit soort sites, maar op aanraden van een collega heb ik mij maar eens aangemeld. Ik ben op zoek naar een leuke contactpersoon waar ik een goede vriendschap mee kan opbouwen en wie weet om een relatie mee te starten.

Synneva heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 22-09-2017 in de buurt van Rotterdam

Profielfoto van MyLittlePony

MyLittlePony (42) uit Limburg

Leuke ondeugende jonge meid zoekt seks via deze weg. Ik ben voor veel dingen te vinden. Maar zoek nu wel iemand waarmee ik mijn grenzen kan gaan verleggen! Samen intens kan gaan genieten. Lijkt me wel super geil!! Zin om zomaar met mij seks te hebben?

MyLittlePony heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 22-09-2017 in de buurt van Berbroek

Profielfoto van VolEnGezellie

VolEnGezellie (28) uit

Het is waar wat ze over volle en dikke mensen zeggen. Wij zijn altijd gezellig en super vrolijk. Hier zoek ik dan ook naar een gezellige man die samen met mij op date wil.

VolEnGezellie heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 22-09-2017

Profielfoto van Funvoortwee

Funvoortwee (38) uit

Waar ik echt gek op ben is gewoon de liefde, het samen zijn en het plezier voor twee waarbij je goed kan genieten. Ik ben een ondernemende dame, zit niet graag stil, ga er graag op uit, ben lief, warm en open.

Funvoortwee heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 22-09-2017

Profielfoto van Yoogii

Yoogii (41) uit

Hallo ik ben Nicole. Ik ben gescheiden en opzoek naar een nieuw avontuur. Ik denk dat ik dat hier kan vinden.Ik heb een goede baan, sta goed in het leven, en kan genieten van de kleine dingen.

Yoogii heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 22-09-2017

1/25

The Right Link B.V

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

DatingPrikbord.nl © 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.