99275 advertenties 5 gebruikers online

Advertentie van de dag

Profielfoto van SmeltOogje SmeltOogje (27)
Geplaatst op: 22-07-2017

Advertentie: Mijn grote passie is mode, dat gaat van schoenen tot hoeden, breder kan het haast niet zijn. waar ik naar zoek is een man die daar begrip voor heeft en zelf ook modebewust is, of zich wil laten sturen. Lees verder

Nu online gebruikers

Profielfoto van senseualgirl

senseualgirl (36) uit

Ben lekker aan het rondkijken gweest en ben eigenlijk best nieuw met internet en dit soort sites maar heb me samen met een vriendin ingeschreven, als de fotos plesant vind heb ik er meer van

senseualgirl heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 23-07-2017

Profielfoto van Dildogirl

Dildogirl (27) uit Antwerpen

Een vrijgezelle vrouw die niet op een relatie zit te wachten maar wel op de seks. Mijn grote vriend komt met regelmaat uit mijn laatje maar ik zou zo graag weer een echte lul willen voelen. En dan wel in allerlei gaatjes en zo lang mogelijk.

Dildogirl heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 23-07-2017 in de buurt van Leest

Profielfoto van Sann1968

Sann1968 (48) uit Limburg

Vaak heb ik van mijn ex te horen gekregen dat ik dik en lelijk ben. Dit heeft mij vandaag de dag aan een minderwaardigheidscomplex geholpen. Wat ik hier hoop te vinden is een man die mij neemt zoals ik ben.

Sann1968 heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 23-07-2017 in de buurt van Afferden

Profielfoto van Porcupine3

Porcupine3 (23) uit

Verwacht van mij geen 13 in dozijn type, ik haat die tutjes met een duckfaces en preutse dingen. Ik ben gewoon mezelf! Take it or leave it!

Porcupine3 heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 23-07-2017

Profielfoto van Annamoon

Annamoon (33) uit Gelderland

Uitbundig en kleurrijk. Zo kun je mij het beste omschrijven haha. Ik hou echt niet van standaard dingen en kleding maar laat ieder zijn ding doen. Ik denk soms dat ik te verlegen ben om op een man of te stappen maar het zal hier vast een stuk makkelijker gaan, spannend!

Annamoon heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 23-07-2017 in de buurt van Harderwijk

Profielfoto van Funzie

Funzie (49) uit

Bind mij vast in de geilste posities en doe alles wat jij met mij wilt doen... Ik zal niet schreeuwen, ik zal er alleen maar meer van genieten als jij mij hard neukt!

Funzie heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 23-07-2017

Profielfoto van Theresy

Theresy (42) uit

Hallo daar heren, ik had even de hoop op gegeven in mannen, omdat ik erachter kwam dat mijn exman al jaren achter mijn rug om vreemdgegaan was. Maar ik scheer niet alle mannen over 1 kam en ik weet zeker dat de ware Jacob voor mij wel ergens rondloopt.

Theresy heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 23-07-2017

Profielfoto van noravors

noravors (34) uit

Ik verlang naar een man die mij van top tot teen verwend en ieder gaatje vol spuit met z'n lekkere zaad. Ook wil ik standje 69 gaan doen, en dat die pik van je lekker diep in mijn keeltje komt en ik er lekker aan kan zuigen.

noravors heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 23-07-2017

Profielfoto van n0000mii

n0000mii (33) uit

Ik heb al tijden geen goede seks gehad, mijn vorige partner hield er altijd snel mee op, waardoor ik mezelf moest bevredigen. Nu heb ik iemand nodig die wel alle tijd voor mij zal nemen! Neem jij mij in mijn strakke gaatjes?

n0000mii heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 23-07-2017

Profielfoto van Caileighdate

Caileighdate (39) uit

Ik ben gek op orale sex en wil dat altijd en overal. Dat is toch ook iets wat overal kan? In de file bijvoorbeeld als het druk is, ik zou daar zeker wel voor open staan als jij er dan ook voor open zou staan? Dan mag jij met je hand onder mijn rokje.

Caileighdate heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 23-07-2017

1/25

The Right Link B.V

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

DatingPrikbord.nl © 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.