111228 advertenties 18 gebruikers online

Advertentie van de dag

Profielfoto van Meryla Meryla (27)
Geplaatst op: 22-02-2018

Advertentie: Hallo, ik wil een man die een beetje stoer is, hij kan al mijn verschillen in humeur en gedrag accepteren! Ik wil gewoon een vriend om samen veel plezier mee te maken. Lees verder

Nu online gebruikers

Profielfoto van LIVIN

LIVIN (38) uit

Ik ben niet wat je zal noemen en standaard dame. Het is niet alsof ik rare dingen doe maar ik heb gewoon mijn eigen wil en daar hou ik me ook sterk aan

LIVIN heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 22-02-2018

Profielfoto van NaatjeGirl

NaatjeGirl (31) uit

Na een mislukte relatie van 8 jaar dacht ik wel een tijdje alleen te blijven. Ik zoek dan ook geen relatie maar wel een gezellige tijd samen. Echt van elkaar genieten op de leuke momenten.

NaatjeGirl heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 22-02-2018

Profielfoto van Mariell11

Mariell11 (41) uit Friesland

Ik ben een heel relaxte vrouw die die niet langer de genegenheid van haar man krijgt. Dus concentreer ik me voornamelijk op mijn werk en mijn kinderen. Ik mis wel een romantisch diner, dus misschien kunnen we daarmee beginnen?

Mariell11 heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 22-02-2018 in de buurt van Hee

Profielfoto van Lovely_anouk

Lovely_anouk (21) uit Limburg

Alles wat je over mij wilt weten, kun je gewoon vragen. Maar om eerlijk te zijn, ben ik op dit moment op zoek naar iets serieus en zinvols. Dus dat is wat je van mij mag verwachten. Ga je me nu over jou vertellen?

Lovely_anouk heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 22-02-2018 in de buurt van Middelaar

Profielfoto van Tirana

Tirana (35) uit Limburg

Ik geniet van een aantal dingen in het leven. Een lekker drankje na een lange dag is er daar eentje van, hoewel ik geen alcoholist ben. Ik ben dol op vakantie, maar dat heb ik de laatste tijd niet kunnen doen. Ik hou er ook van om de touwtjes in handen te houden. maar laat je niet afschrikken.

Tirana heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 22-02-2018 in de buurt van Peer

Profielfoto van Laetitia00

Laetitia00 (26) uit Noord-Holland

Ik sta met beide voeten op de grond en heb een goed gevoel voor humor. Ik ben op zoek naar iemand die een langetermijnrelatie wil aangaan. Ik denk dat dat mogelijk is want een vriendin van mij heeft haar vriend ook via deze site gevonden.

Laetitia00 heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 22-02-2018 in de buurt van Hilversum

Profielfoto van EM_My

EM_My (29) uit Groningen

Kan ik je een geheimpje vertellen? Ik heb nog nooit anale sex geprobeerd en het zit sinds een paar weken in mijn hoofd. Ik wil niemand er over vragen omdat ik heb gehoord dat het heel pijnlijk kan zijn als het niet met beleid wordt gedaan. Denk jij dat je mij eindelijk anaal kunt ontmaagden?

EM_My heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 22-02-2018 in de buurt van Noordlaren

Profielfoto van KaatTiieE

KaatTiieE (26) uit Antwerpen

Ik hou heel erg van schoenen! Ik shop graag online maar ik ga net zo lief naar de schoenenwinkel. Dus als we samenzijn, bereid je er dan maar op voor dat ik je mee sleep en dat we wel uren achtereen kunnen shoppen. Heb jij dat voor me over?

KaatTiieE heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 22-02-2018 in de buurt van Antwerpen

Profielfoto van xxLivVyYxx

xxLivVyYxx (26) uit Drenthe

Dit is mijn verhaal, mijn partner en ik wonen nu al een paar jaar samen. Het was eerst leuk maar ik voel dat de intimiteit waar ik naar hunker, verloren is gegaan. Dus ik ben hier om een ​​geschikte vervanger voor hem te vinden.

xxLivVyYxx heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 22-02-2018 in de buurt van Eldersloo

Profielfoto van StouteIkke

StouteIkke (30) uit Vlaams-Brabant

Hallo geile mannen van hier, jij ook hier voor een lekker geil potje seks. Laten we er niet omheen draaien we zijn hier beide voor hetzelfde toch? Ik wil nog heel wat neuk kilometers maken en nog van alles uitproberen, zo wil ik nu wel eens in mijn kontje geneukt worden.

StouteIkke heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 22-02-2018 in de buurt van Gooik

1/25

The Right Link B.V

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

DatingPrikbord.nl © 2010 - 2018 Alle rechten voorbehouden.