108763 advertenties 4 gebruikers online

Advertentie van de dag

Profielfoto van Sylvia_HornYY Sylvia_HornYY (35)
Geplaatst op: 18-01-2018

Advertentie: Treat me like a lady en ik behandel jou als een King! Zo hoort het toch ook? Als je mij goed behandelt kan je echt wel heel erg veel van mij terug verwachten en in dit geval zeker op seksgebied. Ik ben lekker geschoren, schoon op mijzelf, hou van spannende dingen en heerlijke momenten!! Lees verder

Nu online gebruikers

Profielfoto van Balkondame

Balkondame (41) uit Oost-Vlaanderen

Seks is mijn lust en mijn leven. Ik heb alleen een fantasie die ik tot nu toe nog niet met iemand heb geprobeerd. Ik wil eens hete, passievolle seks hebben op het balkon en als er dan mensen zijn die willen kijken die doen het maar. Die zullen dan denk ik eerder jaloers zijn dat zij niet zo genieten

Balkondame heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 18-01-2018 in de buurt van Ledeberg

Profielfoto van kriswilsnel

kriswilsnel (18) uit Noord-Holland

Ik mag dan jong zijn, maar ben zeker geen onervaren meisje meer. Maar als je wilt, kan ik dat wel voor je spelen hoor, ik ben namelijk gek op rollenspellen waarin ik het lieve onschuldige meisje ben, die mag gaan ontdekken hoe het voelt om gevuld te worden. Ik zal het woord nymfomane niet willen gebruiken maar ik denk dat ik aardig in de buurt kom.

kriswilsnel heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 18-01-2018 in de buurt van Den Helder

Profielfoto van Agnesss_1989

Agnesss_1989 (28) uit

Ja hoor, hier ben ik dan! Leuk, spontaan, lekker. Haha, was dat ff een mega foute intro? En je leest nog steeds? Toppie, dan maak ik nog steeds een kans. Laat ik dan nu maar niet te veel meer zeggen voor ik die kans verspeel!

Agnesss_1989 heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 18-01-2018

Profielfoto van JoseJose

JoseJose (27) uit Vlaams-Brabant

Ik kan er niets aan doen, het lukt me gewoon niet om een relatie stand te laten houden. Telkens als ik een vriend heb dan zie ik aan de overkant wat lekkers lopen waar ik dan gewoon niet van af kan blijven die moet ik dan mee naar huis lokken om aan mijn stijve tepeltjes te laten zuigen terwijl ik zijn pik berijd.

JoseJose heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 18-01-2018 in de buurt van Vossem

Profielfoto van TatsGem

TatsGem (38) uit

Ik heb een verslaving en deze verslaving wil ik graag delen. Ik ben verslaafd aan hete buitenseks. Elk plekje wat je maar kan verzinnen in de buitenlucht, dat plekje gaan we eigen maken en we gaan op dat plekje genieten zoals we nog nooit tevoren hebben genoten! Ik heb al de nodige ervaring om samen met jou te delen dus dat hebben wij al in de zak, lekker toch?

TatsGem heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 18-01-2018

Profielfoto van Komenoverwin

Komenoverwin (36) uit

Ik had er van te voren best wel veel moeite mee om hier een profiel aan te maken. Het is voor mij ook een hele overwinning dat ik na veel wikken en wegen dit ga doen, maar dit is toch de beste optie. Ik wil het wel graag discreet houden want de relatie waar ik momenteel in zit is niet echt meer wat ik zoek. Ik zoek seks en eigenlijk veel seks, wil veel uitproberen en boven aan mijn lijstje staat bondage en soft sm, natuurlijk geen extreme dingen maar een tik met een zweepje op mijn billen lijkt me heerlijk geil.

Komenoverwin heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 18-01-2018

Profielfoto van Me-lissa

Me-lissa (20) uit Vlaams-Brabant

Jahoe, nog even en dan is het moment daar. Ik ga op mezelf wonen, samen met een vriendin. Nu hebben we bedacht dat we ter inwijding misschien wel een trio konden gaan doen.Het probleem is alleen, we zoeken nog een leuke kerel, die daar aan mee wil doen. Kort en simpel.

Me-lissa heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 18-01-2018 in de buurt van Kerkom

Profielfoto van Sproetje1976

Sproetje1976 (41) uit

Zou wel willen zeggen dat ik voor elk sproetje een neukbeurt heb gehad maar helaas is dat niet zo. Ben volgend jaar 15 jaar getrouwd en de laatste jaren is seks iets waar ik anderen alleen maar over hoor praten maar dus zelf niet heb, soloseks niet meegerekend. Natuurlijk is het gras aan de overkant altijd veel groener maar heb niet zo'n zin om met mijn buurman een nummertje te maken.

Sproetje1976 heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 18-01-2018

Profielfoto van DitHebJeNiet

DitHebJeNiet (36) uit

Ik ben het wel een beetje beu om steeds geen geluk te hebben met mannen, ik ga er dus vanuit dat ik hier wel een juiste persoon ga treffen. Ik ben vaak opgewonden alleen is er nooit iemand die mij daar een handje mee kan helpen, hopelijk nu dus wel.

DitHebJeNiet heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 18-01-2018

Profielfoto van Koekeloere

Koekeloere (26) uit

Hele goedendag wens ik je al vast toe. Dank je wel voor je tijd en moeite die je dan nu al neemt om mijn profiel een beetje door te nemen. Sociaal ondernemend beetje terug houden maar zeker wel met humor, een gekke twist en serieus op zoek.

Koekeloere heeft foto's toegevoegd aan haar profiel

Geplaatst op: 18-01-2018

1/25

The Right Link B.V

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

DatingPrikbord.nl © 2010 - 2018 Alle rechten voorbehouden.